Още от Световния конгрес по безопасност и здраве при работа

В страницата на Otgovori.Info във Facebook качих десетки снимки от XIX Световен конгрес по безопасност и здраве при работа, до които има достъп всеки, който иска да ги разгледа. Ще се радвам, разбира се, ако станете и приятел на Otgovori.Info.

Реших да се погрижа и за тези, които нямат профил във Facebook, които искат да видят част от това, което ние, посетителите на конгреса видяхме.

За тази цел направих два видеоклипа с част от снимките. Освен това вече мога да ви представя и видеото от нашето посещение в тунела под Босфора – проектът Мармарай, един от техническите турове по време на конгреса.

В първия клип ще видите българската група, който бе организирана под егидата на Национално сдружение ЗБУТ. В нея имаше както специалисти от службите по трудова медицина, така длъжностни лица от различни фирми.

Имаше представители и от клубовете на специалистите по безопасност и здраве при работа, които вече са сформирани в София, Шумен и Стара Загора, както и от първия такъв клуб в България – пловдивския.

Проектът Мармарай се свързва с най-дълбокия тунел в света, правен по тази технология. Той трябва да бъде завършен през 2014 г.

Ние имахме щастието да вървим до самия край на азиатската част и да достигнем до място, което беше 40 метра под Босфора.

В третия клип събрах спомени от различни моменти по време на конгреса – откриващата церемония, изложбата, симпозиума, техническите сесии…Приятно гледане!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.