10 полезни български линка за ЗБУТ

Тези, които са имали нужда от информация знаят, че има малко източници на български в интернет, свързани със здравословни и безопасни условия на труд. Поради тази причина, днес съм събрала за вас десет полезни български линка за ЗБУТ с разнообразна тематика.

Правила за работа с преносими стълби в списание Строители – в електронния вариант на списанието можете да намерите още интересни и полезни материали.

Електроинсталации – автоматични предпазители в списание Технологичен дом.

Първа помощ – колекция линкове на тема Първа помощ от start.bg

Страница на Европейската информационна и инспекционна кампания “Ръчна работа с тежести”

Проверете знанията си за оказване на първа помощ

Електронен курс за обучение по здравословни и безопасни условия на труд – полезно за преподаватели – за съжаление всички електронни курсове в сайта на МОМН бяха свалени поради извършвана проверка за авторски права.

Рубриката „Въпроси и отговори“ на МТСП – има също и търсачка по ключови думи.

Блогът на Станислав Владимиров за безопасност и здраве при работа – нещо ново в нета, надявам се г-н Владимиров да пише често с него.

Европейска агенция за безопасност и здраве при работа – изключително богат ресурс с доста материали, преведени на български.

Новини от Държавна агенция за метрологичен и технически надзор – ако имате съоръжения с повишена опасност, добре е да запазите този сайт във фаворитите.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.