Албена Пасева: От Otgovori.Info научих полезни неща за работата, живота и правата си

Албена Пасева бе нашия победител в конкурса за БЗР снимка, който проведохме преди Коледа с изключително позитивното си послание към всички приятели на Otgovori.Info във Facebook. Тя вече получи наградата си и за моя радост се съгласи да даде едно задочно интервю, което днес публикувам.

– Здравейте, госпожо Пасева, бихте ли се представили на читателите на Otgovori.Info, свързана ли е Вашата работа с осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд?

– Здравейте, казвам се Албена Иванова Пасева. Моята професия е комисионер-заложна къща, работя сама в офиса си, работя с граждани, със скъпоценни предмети и пари. Като служител трябва да съм напълно запозната с документи като Кодекса на труда, Правилник на вътрешния трудов ред, Правила за ЗБУТ, нормативните изисквания към обслужването, други вътрешни актове – инструкции и заповеди.
Радвам се, че ви намерих и сте ми изключително полезни за общата ми култура, за да опозная дори законодателството по здравословни и безопасни условия на труд.

– Как научихте за Otgovori.Info?
– Научих за прекрасния сайт Otgovori.Info от интернет – зачетох се, научих толкова полезни и необходими неща за работа ми, живота и за правата си. Впечатлиха ме Безплатните консултации по трудово право за читателите на Otgovori.Info. Впечатлиха ме и статии като Психична централа – техники за справяне със стреса и Длъжности с риск от нападение.

– Какво още бихте искали да видите в Otgovori.Info?
– Ще се радвам в сайта да видя и хумор, рецепти за успешен бизнес, виц за деня, мисъл за деня, илюстрационни решения за най-добро въздействие върху целевата група, а именно към нас-читателите.
Благодаря ви отново, надявам се да се развие сайта и
постигне максимално добър ефект.

Аз пък от своя страна пожелавам на госпожа Пасева да е все така активна, креативна и положително настроена и през настоящата година, защото Otgovori.Info ще продължава да награждава своите приятели.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.