Анкета: Кои са читателите на Otgovori.Info?

Здравейте!
Аз съм Деяна Илиева и създадох Otgovori.Info, за да споделя с вас наученото от мен в областта на здравословни и безопасни условия на труд през последните десет години. Ако искате да научите повече за моята работа, учение и интереси, вижте страницата „За нас„.

„Кои сте вие, читателите на Otgovori.Info?“

856 човека дадоха своя вот в нашата анкета, в която ги помолихме да споделят с нас кои са те – длъжностни лица по безопасност и здраве при работа, консултанти, работодатели или работещи.

Съвсем логично най-голям брой са лицата, които наред с основната си длъжност имат ангажимента и да изпълняват функциите на орган по безопасност и здраве при работа. На второ място сред нашите читатели са колеги, които са назначени на тази длъжност и основната им работа е да подпомагат работодателя в дейностите по ЗБУТ и да мислят за осигуряване на здравето и безопасността на работещите.

Радвам се, че и сериозна част от нашите читатели са работодатели, които не само са поели на своите рамене и тази отговорност, но и търсят информация за това какво е необходимо да направят

Ето какво е разпределението на читателите на сайта по групи:

chitateli

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.