Включете се в анкетата на Европейската агенция за безопасност и здраве при работа

Европейската агенция за безопасност и здраве при работа прави онлайн проучване сред абонатите на EU-OSHA уебсайта. Целта на анкетата е да се подобри полезността на информацията.

Услугата по известяване на Агенцията има 5318 записани абонати. Имате възможност да изберете темите, които ви интересуват, начина и периодичността, с която да ви бъдат изпращани съобщенията. Известяванията се изпращат на английски език, като можете да изберете и българския език като допълнителен, ако има превод. От опита ми до момента препоръчвам абонамента за тази услуга на всички специалисти по безопасност и здраве при работа и служби по трудова медицина – информацията е интересна и актуална.

Освен услугата за известяване, Агенцията съвсем скоро започна и свой блог с цел по-пряк достъп до достигане на обществеността и по-бърз отговор на въпроси на читателите.

Онлайн проучването е следващата стъпка по подобряване работата на сайта. Въпреки, че тези въпроси ги няма в проучването, аз бих препоръчала повече и навременни преводи на материалите на български език, както и преглед на вътрешните връзки в сайта, поради честото излизане на съобщение за грешка и несъществуващи страници.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.