Открийте дали Вашата фирма или организация може да подобри управлението на здравето при работа!

Попълнете тази Фирмена справка за здравето и открийте дали Вашата фирма или организация може да подобри управлението на здравето при работа! Това ще отнеме 15 минути от Вашето време, за да установите по какъв начин промоцията на здравето е част от дейностите на работното място.

Фирмената справка за здравето Ви позволява да тествате Вашата политика и активности по Промоция на здравето на работното място. На базата на въпросите Вие самостоятелно ще оцените качеството на мерките по промоция на здравето на работното място във Вашата фирма или организация. Справката е структурирана около четири здравни теми: непушене, физическа активност, хранене и стрес. Всеки въпрос изисква отговор ДА или НЕ. За да получите пълноценен отговор е необходимо да отговорите на ВСИЧКИ въпроси.

Изтегли анкетата за попълване!

Ако искате да знаете повече за: мерките и концепцията на промоцията на здравето на работното място;здравословните начини на живот: физическа активност, здравословно хранене,справяне със стрес, предотвратяване на тютюнопушенето; как се става Модел на добра практика, сертифициран като “ Фирма на проекта Европа в движение“ и др. потърсете Националния офис за контакти с ЕМПЗРМ.

Ако предпочитате лична консултация, за да организирате във Вашата организация дейности по промоция на здравето на работното място, моля , формулирайте това в текст и го изпратете на следния е-пощенски адрес: hlthprom@infotel.bg , на вниманието на ст.н.с.,д-р З.Запрянов, Национален офис за контакти с ЕМПЗРМ, Национален център за опазване на общественото здраве, бул.“Акад. Иван Гешов“ 15,София 1431 (Assoc.Prof.,Dr. Z.Zapryanov ,MD,PhD,National Contact Office of ENWHP in Bulgaria, National Centre of Public Health Protection, 15 „Acad. Ivan Geshov“ street,Sofia 1431, Bulgaria;Phone +359 2 8056 237; fax +359 2 954 11 64;e-mail hlthprom@infotel.bg ;www.infotel.bg/~hlthprom)

Подобни статии:

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.