Ергономични мебели за нас…и за нашите деца

“Всички детски стаи са прекрасни (гардероби, легла, шкафове), докато се стигне до бюрото – някъде там, сбутано между другите неща, малко и нефункционално…” Ако и вие като родител сте се сблъсквали с това, имам добра новина за вас – вече и България са достъпни ергономични ученически мебели и то такива, препоръчани от двете най-големи Асоциации за превенция на гръбначните изкривявания в училище в Германия – Bundersvarband der deutschen Rückenschulen e.V. и Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V. Нещо повече, мебелите moll могат да бъдат използвани от първия до последния учебен ден и през цялото време ще сме сигурни, че те напълно отговарят на всички ергономични правила и децата ни не са застрашени от гръбначните изкривявания, които се срещат все по-често.

Защо е така? Защото бюрата и столовете moll имат възможност за регулиране на височина така, че да бъдат подходящи както за първокласници, така и за абитуриенти.

Вече няма да е необходимо през няколко години да търсите нови мебели и да се сблъсквате отново с описаната в началото ситуация. С десетгодишната гаранция за бюрата и петгодишната за столове, с възможностите за регулиране и надстройване, ученическите мебели moll се оказват добра инвестиция, с която ще осигурите комфорт за вашето дете и ще бъдете спокойни, че сте направили най-доброто за правилното развитие на костно-мускулната му система. Удобната мебел е предпоставка и за по-добри постижения, защото когато децата използват некомфортни за тях „работни места“, се натоварват неправилно не само гърба и очите, но се нарушава концентрацията им и бързо губят интереса и ентусиазма си.

Всички мебели moll се произвеждат в Германия и за да сте напълно сигурни в описаните качества, в представителния сайт на Мол България можете да видите сертификатите за преминати тестове за качество, техническа изправност и безопасност, екологичност и ергономичност на утвърдени институции.

Защо мебелите moll са точно за вашето дете?

  • Защото Мебелите moll са регулиращи се на височина бюра и столове, с функционалност и детайли, които осигуряват правилна ергономична стойка на децата от 1-ви до 12-ти клас, с ръст от 109 до 200 см.
  • Защото регулирането на наклона на плота на ергономичните бюра moll осигурява правилната поза за всяка от дейностите при учене и игра. При стандартните бюра на детето се налага да си навежда главата и шията, което води до не-ергономична и натоварваща позиция на тялото.
  • Защото комфортът на вашето дете е гарантиран от утвърдени сертификационни институции.

С всички предлагани ергономични мебели moll можете да се запознаете в сайта на Мол България www.moll.bg, а най-добре отидете да ги видите в изложбената зала, която се намира на ул. Витиня 2Ж, БЦ Бени Билдинг, вход А, етаж 2 – така наистина ще се убедите, че те са чудесен начин да се погрижите за здравето на вашето дете.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.