Как да виждате всичко от страницата на Otgovori.Info във Facebook

Напоследък колеги често споделят, че са пропуснали някои от нещата, които публикувам в страницата на Otgovori.Info във Facebook. За тези, които не знаят ще уточня, че в тази страница споделям забавни или полезни снимки, линкове към интересни публикации в други сайтове, както и допълнителна информация по здраве и безопасност при работа.
След като проверих, разбрах откъде идва проблема: със скорошни промени във Facebook е направено така, че само около 10-20% от феновете на една facebook страница могат да виждат това, което публикува същата и то само малка част от публикуваното. Ако искаме всички да виждат всичко, трябва да заплатим за това.

Все пак, оставена е възможност, най-сериозните фенове на дадена страница, да могат да направят така, че да виждат абсолютно всеки пост, който е публикуван, без да се пропуска нищо. Ако искате да продължите да виждате без пропуск това, което публикуваме в страницата на Otgovori.Info във Facebook, е необходимо да направите няколко малки стъпки.

Ето как да виждате всичко ново от страницата на Otgovori.Info във Facebook

1. На снимката виждате как изглежда страницата на Otgovori.Info във Facebook. Обърнете внимание на това, което е посочено със стрелки. Когато поставите мишката върху бутона „Харесано“ („Liked“), се появяват и тези надписи.

Страница на Otgovori.Info във Facebook

Първото, което е необходимо да направите е да чекнете „Получавай известия“ („Get Notifications“).
След това кликнете „Добавяне в списък с интереси…“ („Add to Interests Lists…“). След като кликнете ще се появи следното:

Страница на Otgovori.Info във Facebook

2. Кликнете на „Нов списък“ („New List“) и ще се появи следния прозорец:

Страница на Otgovori.Info във Facebook

3. Кликнете на бутона „Следващо“ („Next“), при което ще е необходимо да дадете име на списъка. Ако само това е страницата, която искате да имате в този списък, наименовайте го „Otgovori.Info“. Тук можете да изберете и кой може да вижда списъка.

Страница на Otgovori.Info във Facebook

4. Когато отворите вашия профил, вляво в колонката под вашата снимка, ще виждате и модул „Интереси“. Ако искате да е на по-видно място, кликнете на моливчето вдясно (или може да има цифра, ако са публикувани нови неща) и след това на „Добавяне в предпочитани“. Така ще виждате всичко новопубликувано във вида, в който виждате останалите съобщения на стената. Подредено и ясно, така че с един поглед научавате новостите от Otgovori.Info. Д-р Евстатиева вече направи това и вече не пропуска нищо :)

Страница на Otgovori.Info във Facebook

2 мнения за “Как да виждате всичко от страницата на Otgovori.Info във Facebook”

 1. Здравейте,

  имате възможност да получавате всяка нова статия чрез абонамент за получаване на новите статии по имейл като кликнете на този линк:

  http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=zbut&loc=en_US

  Още начини за получаване на информация и новини от otgovori.info ще намерите тук:

  https://otgovori.info/aktualna-informacia-po-zbut/

 2. Аз нямам фейсбук, а имам желание да получавам всичко ново публикувано на Вашата страница. Може ли да получавам по мейл?
  Блг за отговора!

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.