Често задавани въпроси за ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА

zbut-eu

Поради въпросите, които възникват от колеги, направихме списък на най-често задаваните въпроси за единственият по рода си ваш помощник при извършване на дейностите по безопасност и здраве при работа във фирмата – информационната система ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА.

ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА ви спестява време, нерви и пари, защото ви помага с готова информация при изпълнението на редица ангажименти. Например, ние вместо вас следим редовно промените в нормативните изисквания, анализираме ги и вие получавате готови препоръки относно необходимите действия.

От информационната система можете също да ползвате образци на фирмени документи и няма нужда тепърва да ги обмисляте и съставяте, като се притеснявате дали са направени и формулирани както трябва.

Напредналите в знанията си по ЗБУТ, могат лесно да намерят примери на български език с добри практики, както и да сверят въведените вече практики с изготвените от нас процедури по прилагане на нормативни изисквания.


За ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА

Какво е ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА?
Има ли друга българска информационна система в областта на ЗБУТ?
Защо да използвам Вас, а не безплатното уведомление за съдържанието на Държавен вестник от lex.bg?
Кой извършва анализа на промените в нормативната база?
Защо да използвам Вас, а не друга информационна юридическа система?
Мога ли без да съм абонат да видя какво е съдържанието на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА?
Актуални ли са всички нормативни актове в системата?
Как да се абонирам?

Използване

Може ли с един абонамент двама човека да получават уведомленията за промени?
Мога ли да изтегля образец на документ като word документ?
Ако не намеря необходимата ми информация, можете ли да я осигурите?

Плащане и цени

Каква е цената за абонамента?
Тази цена обхваща ли достъп до всичко налично в ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА?
Мога ли да се абонирам само за нормативната база и уведомяването за промени?
Мога ли да се абонирам само за един месец?
Мога ли да се абонирам като частно лице, а не от името на фирма?
Мога ли да заплатя в кеш?
Ползвам ли отстъпка, ако съм „стар“ абонат?
Ползвам ли някакви други отстъпка, ако съм абонат на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА?


ЗА ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКАКакво е ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА?

ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА е информационана система по безопасност и здраве при работа, единствена по рода си в българското интернет пространство, която съчетава в себе си наличието на пълна нормативна база по ЗБУТ, библиотека с помощни материали за всеки експерт по ЗБУТ и услуга, която предлагаме само ние: при обнародване на промяна в нормативните изисквания, извършваме анализ на промените и Ви уведомяваме за какво е необходимо да се направи.

Вижте пълно представяне на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА.


Има ли друга българска информационна система в областта на ЗБУТ?

НЕ. ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА е единствената специализирана българска информационна система само за ЗБУТ, в която има над 1000 документа на български език.Защо да ползвам Вас, а не безплатното уведомление за съдържанието на Държавен вестник от lex.bg?

Ние не уведомяваме просто за промените, а правим пълен преглед на това какво е променено и как то се отразява на дейностите по ЗБУТ в предприятието и какво е необходимо да бъде направено.
Често промените в нормативната база са свързани с промени в наименования на ведомства или се отнасят до държавни институции и не оказват влияние върху конкретните дейности по ЗБУТ в предприятието.

Не е необходимо да отделяте време и енергия, за да сравнявате дума по дума, а получавате готова информация от нас за това какво да направите или да не правите :)Кой извършва анализа на промените в нормативната база?

Анализът на промените и за необходимите действия се извършва от инж. Деяна Илиева и д-р София Евстатиева. Повече за нашия опит и квалификация можете да видите тук.Защо да използвам Вас, а не друга информационна юридическа система?

Ние сме се съсредоточили само на нормативна база в областта на ЗБУТ, съоръжения с повишена опасност, електробезопасност и пожарна безопасност. В другите системи дори да има групиране, то не обхваща всичко приложимо и трябва да знаете за съществуването на нормативен акт, като всеки път се налага да го търсите.

При нас виждате само нормативни актове в областта на ЗБУТ, като можете бързо да направите преглед на съществуващата нормативна база и да видите какво е приложимо за Вас. Така няма как да пропуснете приложим във Вашата фирма нормативен документ поради незнание за съществуването му и съответно да научите за него при проверка от инспекция по труда или одит след предписание, глоба или несъответствие.Мога ли без да съм абонат да видя какво е съдържанието на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА?

ДА. Използвайте менюто вляво, за да отворите всяка от категориите и ще видите всички статии, процедури, образци и други материали, до който ще имате достъп след абонамента.Актуални ли са всички нормативни актове в системата?

ДА. Ние следим всеки нов държавен вестник (официална и неофициална част) и актуализираме нормативните актове своевременно!Как да се абонирам?

За да направите своя абонамент е достатъчно да подадете заявка в страницата „Абонамент“. След получаване на заявката ще Ви изпратим проформа фактура.
Веднага след потвърждаване на плащането, ще получите потребителско име и парола за достъп до всичко. Ще започнете да получавате и уведомления за промени в нормативната база с анализ от експерт относно необходимите действия.


ПЛАЩАНЕ И ЦЕНИКаква е цената за абонамента?

Стойността на абонамента за едногодишен достъп до всичко е 139 лв. без ДДС (11,58 лв месечно).


Станете абонат на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА до края на 2016 г. и вземете БЕЗПЛАТНО нашата първа книга на хартия
„Наръчник за обучение на членовете на КУТ и ГУТ“ (на стойност 30 лева)Тази цена обхваща ли достъп до всичко налично в ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА?

ДА. При заплащане на абонамент, получавате достъп до всичко, налично в ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА за период от една година, както и започвате да получавате уведомления за промени в нормативната база, придружени с анализ от експерт по ЗБУТ относно приложението на промените.Мога ли да се абонирам само за нормативната база и уведомяването за промени?

НЕ. Към момента не предлагаме такава възможност. Ще я има като опция в бъдеще.Мога ли да се абонирам само за един месец?

НЕ. Към момента не предлагаме такава възможност. Възможно е да я има като опция в бъдеще.Мога ли да се абонирам като частно лице, а не от името на фирма?

ДА. Можете да се абонирате като частно лице. Достатъчно е във формата за заявка да попълните само Вашите данни (три имена, имейл, телефон). След като получим заявката, ще Ви изпратим указания с банкова сметка за извършване на плащането.Мога ли да заплатя в брой?

НЕ. Плащането става само по банков път.Ползвам ли отстъпка, ако съм „стар“ абонат?

ДА. Всеки абонат продължава завинаги своя абонамент на първата (най-ниската) стойност, на която е направен абонамента, независимо от стойността за нови абонати.Ползвам ли някакви други отстъпки, ако съм абонат на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА?

ДА. Абонатите на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА ползват отстъпка при участие в нашите отворени обучения по безопасност и здраве при работа.

За абонатите на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА ние също можем да предложим индивидуални специализирани решения за услуги, които не са обявени официално в нашата страница Otgovori.Info.


Станете абонат на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА до края на 2016 г. и вземете БЕЗПЛАТНО нашата първа книга на хартия
„Наръчник за обучение на членовете на КУТ и ГУТ“ (на стойност 30 лева)


ПОЛЗВАЕМОСТМоже ли с един абонамент двама човека да получават уведомленията за промени?

ДА. Можем да изпращаме уведомленията до двама човека, ако те са работещи във фирмата абонат.Мога ли да изтегля образец на документ като word документ?

ДА. Всеки образец на документ може да видите в съответната страница и да го изтеглите във формат .doc за директно прилагане в дейностите по ЗБУТ.Ако не намеря необходимата ми информация, можете ли да я осигурите?

Ще опитаме :) Ако сте абонат и не намерите необходимата Ви информация, свържете се с нас и ще направим всичко по възможностите ни, за да Ви осигурим необходимото.


Решихте ли, че ни искате?

Заявете абонамент


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.