Анкета: Какво очаквате от обучение по ЗБУТ?

Преди да ви представя новата анкета в Otgovori.Info, искам да благодаря на всички, които участваха в предишната такава – 856 човека дадоха своя вот и споделиха с мен кои са те – длъжностни лица по безопасност и здраве при работа, консултанти, работодатели или работещи. Ето какво е разпределението на читателите на сайта по групи:

Кои са читателите на Otgovori.Info

И тъй като 60 % от читателите на Otgovori.Info подлежат на ежегодно обучение, съгласно изискванията на Наредба № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, реших да продължа със следващата анкета, в която да ви попитам:

Какво очаквате от обучението по ЗБУТ?

Преди да преминете към анкетата, позволете ми да споделя втората причина да задам този въпрос – липсата на каквито и да е изисквания (защото изискванията в наредбата се „покриват“ изключително лесно и не гарантират качество) по отношение на лицата и фирмите, които имат право да извършват обучения по ЗБУТ и да разбера – удовлетворява ли ви това. Удостоверението ли е важно или получените знания?

Резултати от анкетата

anketa-obuchenie

 

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.