Кои са читателите на Otgovori.Info – един месец от анкетата

Един месец след началото на анкетата „Кои са читателите на Отговори.Инфо„, време е да направим равносметка за резултатите. Щастлива съм да обявя, че не само специалисти, отговарящи за организацията на дейностите по безопасности здраве при работа във фирмите четат Otgovori.Info, но и представители на фирмите, които извършват консултации по ЗБУТ. Журналистите също наминават, за да следят актуалните новини в сектора.

До момента в анкетата дадоха своя вот 318 читатели (все още не е късно да се включите, ако още не сте го направили – анкетата е вдясно). Ето какви са резултатите един месец от началото:

Резултати от анкетата
На първо място очаквано са специалистите, които съвместяват дейностите на орган по безопасност и здраве при работа с други свои задължения. По този начин е организирана дейността в повечето фирми в България. Надявам се да съм помогнала на много от тях.

Следващата група читатели на Отговори.Инфо са тези, които изпълняват само функциите на орган по БЗР – обикновено това са специалисти, изпълняващи задълженията си в големи производствени фирми, към които изпитват изключително голямо уважение, защото съм сигурна, че тези хора са с голям опит и знания. Радостна съм, че и те са намерили какво да научат тук!

Бих искала да отбележа и участието на работодателите, които сами се грижат за организацията по ЗБУТ във фирмата. Въпреки, че те са най-малката група – точно тези наши читатели заслужават похвала заради желанието си да научат нещо повече и да се справят по-добре със своите задължения.

Резултати от анкетата

Първоначално мислих след изтичането на месеца да закрия анкетата. Впоследствие обаче реших да я оставя за по-дълго време, така че ако все още не сте се включили, не е късно. Дайте своя вот и станете част от колектива на читателите на Otgovori.Info! :)

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.