Обучения по ЗБУТ на Otgovori.Info през 2018-а година

През 2018-а година продължаваме с безплатните обучения по безопасност и здраве при работа и двудневните обучения за напреднали, но имаме и новости.

Безплатни обучения по ЗБУТ

Засега планираме две безплатни обучения „Основи на безопасността и здравето при работа“ – през януари в гр. София и през ноември в гр. Пловдив.

В резултат на натрупания опит актуализирахме програмата и взехме още едно важно решение:

Както и досега обученията ще бъдат изцяло безплатни, но за разлика от предишните години, изключваме опцията за получаване на удостоверение срещу допълнително заплащане.

Ново обучение – ЗБУТ средно ниво

Тъй като още миналата година колеги поискаха да направим връзката между начинаещите и напредналите, затова тази година сме планирали и обучения по ЗБУТ за средно ниво, в които по-задълбочено ще разглеждаме основни теми по здраве и безопасност.

Ще комбинираме лекции с практически задачи и, както винаги, ще отговаряме на всички въпроси на любознателните колеги.

Зазсега планираме две т акива обучения – в София (януари) и Пловдив (м. май).

От това обучение ще получите и легитимно удостоверение за преминато обучение съгласно Наредба РД-07-2/16.12.2009 г.

Нов формат – първоначално обучение на членове на КУТ и ГУТ

Изискванията на Наредба 4/1998 г. за минимум 30 учебни часа обучение на новоизбраните членове на Комитетите и Групите по условия на труд вече трудно се изпълняват. Ние, обаче, намерихме решение, което да отговаря на нормативните изисквания, да осигурява необходимите знания и да е с разумна цена.

Първоначалното обучение на КУТ и ГУТ, което подготвихме комбинира присъствено и онлайно обучение и всеки обучаем получава безплатна книга с разработки на 10-те задължителни теми по наредба.

Обучението ангажира новите членове на КУТ и ГУТ в два присъствени дни, дава основни знания по всички задължителни по наредба теми, като дори добавя и още, благодарение на своя формат.

Всеки получава удостоверение за първоначално обучение в съответствие с образеца на Наредба 4/1998 г.

Обучения за напреднали

Продължаваме с традиционите двудневни обучения за напреднали, в които дискутираме по-специализирани теми в областта на ЗБУТ.

Тази година обръщаме специално внимание на актуалната тема – предстоящия нов международен стандарт за системи за управление на безопасност и здраве при работа ISO 45001. За тази тема ще имаме изключително ценен и знаещ гост-лектор (гарантирано от нас:).

Засега сме сигурни в провеждането на обучения за напреднали само в гр. София – по традиция в края на февруари, в края на м. март и  на м. октомври. Почти сигурно е, че ще отидем и в поне още един град за обучение за напреднали, но…кой ще бъде той, остава да видим.

Други обучения?

Замисляме и още една изненада – обучение или по-скоро семинар по тема, която редовно причинява главоболия на колеги и човешки ресурси, ТРЗ и личен състав,  работодатели и дори работещи.

За съжаление, закъсняхме с организацията и решихме да не стресираме  важни за обучението хора още в първата седмица на новата година.

Надяваме се, до края на януари да имаме яснота дали ще успеем да организираме подобно събитие, което ще бъде изключително ценно и за нас.

Както знаете, често местата за нашите обучения бързо се изчерпват и най-сигурният  начин навреме да разберете да предстоящо обучение е като се абонирате за нашия безплатен бюлетин.

Абонирането става лесно – достатъчно е да кликнете тук и да попълните своите данни.

Подобни статии:

3 thoughts on “Обучения по ЗБУТ на Otgovori.Info през 2018-а година”

 1. Благодаря Ви, г-жо Илиева! Разгледах цялата информация, но сутринта, пропуснах подробните страници в бързината.

 2. Честита 2018 година! Нека е най-успешната за Вас година!
  Приветствам програмата за обучение! Постарали сте се да има разнообразие и да обхванете контингента от колеги – адмирации! Имам някои въпроси:
  1. Каква е цената на обучението за напреднали?
  2. Бихте ли ми припомнили цената за годишния абонамент?
  3. Адресът в София, на провежданите обучения?

  • Здравейте, господин Марков,

   За всяко от обученията имаме отделна страница с пълно представяне.

   Крайната цената за обучението за напреднали, което е в два дни, е 228 лв. (за някои участници има отстъпка). Кликнете на този линк, за да видите всичко за обучението за напреднали:
   https://otgovori.info/trainings/22-23-02-2018-obuchenie-zbut-naprednali/

   Годишният абонамент за ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА е 166,80 лв. крайна цена и повече може да видите като кликнете на следния линк:
   https://zbut.eu

   В София провеждаме обученията в учебна зала с адрес бул. Кн. Мария Луиза 92, етаж 5.
   Това е линк към карта на местоположението на залата:
   https://goo.gl/maps/74UavCuyoup

   Поздрави от нас :)

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.