Обучение на длъжностни лица в „Енергомонтаж ВЕЦ“ АД

“ЕНЕРГОМОНТАЖ-ВЕЦ” АД е водеща монтажна фирма, специализирана главно в машинен монтаж, електромонтаж, монтаж на контролно-измервателни прибори и пусково-наладъчни работи във водноелектрически, топлоелектрически и ядрени електроцентрали.

Тя е един от наследниците на “ЕНЕРГОМОНТАЖ”, който в продължение на повече от 45 години беше най-голямата фирма в България, специализирана в монтаж на машини, оборудване и съоръжения в основни енергийни и промишлени обекти в България.

Извършването на обучение в такава фирма бе предизвикателство, имайки предвид големия опит на длъжностните лица и специализираната дейност, която изисква познания, свързани с изпълнението на електромонтажни и заваръчни работи и работа на височина, обикновено на територията на възложителя.

 

Когато обаче обучаемите наистина се интересуват как да работят по-безопасно и участват активно, задачата на обучаващия става много по-лесна. Така се случи и в „Енергомонтаж ВЕЦ“ АД.

Обучението се проведе в неформална обстановка, позволяваща дискусии и обсъждане на конкретни възникнали въпроси в работата на фирмата, а през цялото време личеше ангажираността и разбирането за важността на темите, свързани с осигуряване на безопасност и здраве при работа.

След успешното приключване на обучението си направихме и снимка за спомен с част от колегите, както и бях щастлива да чуя високата оценка на инж. Вучев – главен инженер във фирмата и г-н Николов – инспектор ЗБР с уговорката, че това няма да е последната ни среща.

Обучение на длъжностни лица в "Енергомонтаж ВЕЦ" АД

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.