Офисът е опасно място

Офисът наистина може да бъде опасно място. Дали защото пострадалите в офис са по-добре запознати с нормативната база и дори и малкото изкълчване веднага се регистрира като трудова злополука, дали защото наистина доста по-често се случва да се изкълчи глезен поради бързо „слизане“ по стълби.

Както и да го погледнем, със сигурност не трябва да гледаме на офиса и работата с компютър като на нещо абсолютно безопасно и да се чудим какво толкова можем да говорим на периодичните инструктажи.

Освен „да не бъркат с пръсти в контакта“ и „да не скачат през прозореца“. Ето един весел пример какво може да ви се случи на работното място – хем усмихващ, хем поучителен.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 мнения за “Офисът е опасно място”

 1. Относно: производствена характеристика
  Уважаема госпожо Илиева, предстои ми преосвидетелстване от ТЕЛК. Трябва да се изготви производствена характеристика по новия образец за длъжността ми технически секретар. Тъй като фирмата е малка няма отделно лице за личен състав. Така и аз съм ангажирана да бъде характеристиката ми правилно попълнена.
  По т.6 – професионален маршрут включва ли всички длъжности, които съм заемала като работник или служител от началото на трудовия ми стаж (друг нямам до момента)?
  По т.14 и по т.15 фактори на работната среда и на работния процес, какво следва да се впише (отбележи), имайки предвид работата ми на компютър, разговори по телефон, работа с факс, контакти с клиенти на фирмата и др. подобни дейности.
  Тъй като нямаме служител „чов.ресурси“, лице по „БЗР“ кой следва да се подпише?
  Ако можете да ми пратите някои напътствия ще съм Ви много благодарна!

  Отговор