5 сайта за безплатно онлайн обучение по безопасност и здраве при работа

Ако искате да научите повече за здраве и безопасност, в интернет пространството има възможност за безплатни онлайн курсове по здраве и безопасност. В този материал сме събрали пет възможности за безплатно онлайн обучение по безопасност и здраве. За съжаление те са на английски.

OSHAcademy

Достъпът до материалите от всички курсове по здраве и безопасност в OSHAcademy е безплатен. Заплащане се изисква, ако искате да получите документ за успешно преминато обучение.

Курсовете са над двадесет, сред които „Въведение в управлението на риска“, „Лични предпазни средства“, „Въведение в ергономията“, „Електрическа безопасност“ и други. Сайтът предлага и курсове за обучители и мениджъри по безопасност и здраве при работа.

Необходимо е да си направите безплатен акаунт, за който не се изисква вписване на дебитна/кредитна карта.

Safety99

В Safety99 има десетки курсове по здраве и безопасност при работа. Използва се Moodle. Необходима е регистрация, за която не се изисква вписване на финансови данни.

Можете да направите фирмен акаунт и да предоставите достъп на служителите си. Те вписват своето  име при преминаване на курса и могат да разпечатат справка, от която да е видно кога и с какъв резултат са преминали курса.

Canadian Centre for Occupational Helath and Safety

В сайта на CCOHS освен платените курсове има и няколко безплатни. Отново е необходима регистрация, преди да бъдат използвани.

American Ladder Institute

В сайта на American Ladder Institute’s Ladder Safety Training ще намерите четири много приятни курса за различните видове стълби. Към всеки курс има и тест, чрез който да проверите знанията си.

United States Department of Labor

В страницата с обучителни материали ще намерите безплатни мултимедийни материали в различни сфери на безопасността и здравето.

Онлайн обучение на български с издаване на документ

Нашите обучения не са безплатни, но предлагаме над 38 теми, които можете да включите във вашето фирмено обучение.  Абонатите на ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА имат право на едно  безплатно онлайн обучение по избор, както и две безплатни участия в провежданите от нас присъствени или онлайн обучения чрез телеконферентна връзка.

Платформата съдържа интерактивни модули и статични модула (текст и изображение). Възможно е да се разработят нови интерактивни модули, съгласувано с Клиента.

Интерактивните модули ангажират участниците при усвояването на материала като изискват активно внимание.

Вижте какво представлява един интерактивен модул:

Вижте повече

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.