Otgovori.Info на две години

Точно преди две години и четири дни на 10 април 2008 г. е публикувана първата новина в блога за безопасност и здраве Otgovori.Info. Заглавието на статията е Инспекторите от ГИТ започват да получават процент от глобите и не е избрано нарочно, но сега връщайки се назад, можем да кажем, че сме започнали така против уроки :).

От тогава Otgovori.Info стана най-авторитетния сайт в областта на здравословни и безопасни условия на труд. Доказателство за това са почитателите във Facebook, коментарите и въпросите в статиите, ежедневно получаваните от мен писма от читатели.

Разбира се, един сайт не може да бъде популярен без своите почитатели и редовни читатели, на които изказвам огромна благодарност за поддръжката и милите думи в 225-те писма, които съм получила до момента.

Истински ме усмихват 525-те приятели на Otgovori.Info във Facebook и наистина вече е време отново да направим нова томбола с тях, за да зарадваме някой. Пожелавам си през тази година да преминем границата от 1000 почитатели. Заповядайте при нас.

Благодаря и на партньорите на Otgovori.Info, които поставиха линк на своите страници към нас.
Онлайн справочник – с благодарност за коректността на г-н Димитров.
Българска психология
Евристика ООД – Пълно счетоводно и трудово-осигурително обслужване
Счетоводство Online
„ЗФ Здраве“ АД
„Виамед“ ООД
Имате право! – юридическа информация
ESPEREX ltd
Запознанства
Магистрала НЕТ – Вашето мнение има значение!
„Д-р Илия Рупов“ ЕООД
Блог директория
Трикове и свръхестествено
Здраве и красота
Новите игри
Блогът на Илизер Янузов
ProWeb – сайт за забавление

Накрая, но не на последно място, благодаря и на първия рекламодател, който оцени читателите на Otgovori.Info и започна да рекламира при нас: фирма „Иса-Милениум 3“ ООД. Надявам се, че нашето сътрудничество е ползотворно за фирмата, защото тук наистина влизат хора, които търсят повече знания и опит в областта на здравословни и безопасни условия на труд.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.