Otgovori.Info с представяне в сп. Здравословен и безопасен труд

В края на 2009 г. се запознах с един изключително коректен човек и професионалист – главния редактор на списание „Здравословен и безопасен труд“ инж. Никола Терзиев. Срещата ни беше резултат от кореспонденцията ни във връзка с публикуван мой авторски материал под чуждо име в редактираното от него списание.

Освен, че още в следващия брой на списанието инж. Терзиев публикува пояснителна бележка относно авторството и изрази твърдата си позиция относно публикуваните материали, скоро с него проведохме разговор за съвместна дейност.
В резултат на проведения разговор, мога вече да се похваля (макар и с известно закъснение), че в брой 1-3 на списание „Здравословен и безопасен труд“ бе публикувана статия под наименованието „Виртуално общество по безопасност и здраве при работа“, която представя Otgovori.Info.

Със съдържанието на статията можете да се запознаете, като кликнете на картинката.

Представяне на Otgovori.Info в списание

Освен представянето на Otgovori.Info, в списанието бе публикуван и моят коментар на новата Наредба за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

В броя на списанието можете да намерите още полезна информация, като подробните разяснения на Димитър Димитров относно прилагането на наредбата за инструктажите и обученията, изключително информативна статия на доц. Минчева от Националния център по опазване на общественото здраве за сменната работа, както и полезно инфо за измамите, с които могат да се срещнат търсещите работа.

За съжаление трябва да споделя и болката на инж. Терзиев, свързана с трудностите по издаване на списанието поради малкия брой абонати и все по-нарастващи разходи. Имайки предвид, че списание „Здравословен и безопасен труд“ е едно от общо двете издания в България, които пишат за тези, които се интересуват от проблемите при осигуряване на безопасност и здраве при работа, ще е твърде тъжно да останем и без него.

При абонамент за списанието, абонатите получават още редица бонуси като:

  • Безплатни консултанции и отговори на поставени от вас въпроси и казуси.
  • До 50% отстъпка от цената в организираните от нас курсове и семинари.
  • До 10% отстъпка в организираните от нас бизнес пътувания в чужбина.
  • 10% намаление на услугите (нощувки) в хотела на БЦ „Информа Интелект“. Талонът може да се ползва служебно от всеки служител на фирмата заявила абонамента.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.