Я надуй, дядо, противогаза

Животът е чудно нещо. Надарил ни е с рецептор за обоняние. Понякога вървейки по улицата щастливи хора, защото са без часовник, ме спират с въпрос – извинете, знаете ли колко е часът? Разбира се, че знам им отговарям аз и продължавам, но след малко чувам ръмжене – е кажете все пак. Аз се приближавам и изпадам в възхита, незабравяйки да отправя комплимент – Боже, какви ангелски очи имате! След което учтиво се извинявам, че ако ме бяха попитали със свален противогаз – комуникацията ни щеше да бъде по-лесна.

Помислете само. Намирате се на изложба на авангардист. Съзерцавате картини с чаша шампанско и неусетно до вас се лепва съмишленик. Получава се сконфуз, защото той „пуска гълъбчето“. Вместо да се „удивите“, че непонятно изведнъж замисира на море, вие се обръщате дискретно, бръквате и изваждате изделие номер едно, след което си го нахлупвате на главата в очакване сероводора да се разсее. Затова харесвам XX век, XXI – тоже, помислено е за всичко.
Показаната галерия от противогази / Die Gas Masken / противогазы / gas mask / масехат абах има за цел да покаже развитието на изделие номер едно и намерилото приложение в бита на хомосапиенс.

Я надуй дядо противогаза
Я надуй дядо противогаза

Албинос king-kong
Албинос Кинг-Конг

Каспър – противогаз
Каспър противогаз

мафиозо – противогаз
Мафиозо противогаз

Alien
Alien

lord Vader
Lord Vader

lord Vader’s wife
Lord Vader`s Wife

 

New
New

детска градина „Слънчев лъч“
Детска градина

Боже, колко си хубава!
Булка

Разработка за гумени интимни кукли
Специална разработка

Още интересни предложения за противогази можете да видите в блога на profruit

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.