Проучване 2010 за дейността на EU-OSHA

Европейската агенция за безопасност и здраве при работа извършва проучване сред абонатите за новините на Агенцията. В анкетата има десет въпроса и за нейното попълване ще отделите по-малко от пет минути.

Основните въпроси са свързани с това как се оценява дейността на агенцията, доверяваме ли се на резултатите, които се публикуват от научните звена на агенцията и използваеми ли са предоставяните материали.

Въпросът „По Ваше мнение, до каква степен Агенцията е допринесла за повишаване на информираността относно безопасност и здраве при работа …?“ е разделен на две части – повишаване на информираността в страната и в Европа. Поставих доста по-ниска оценка по отношение на ефекта в нашата страна с надеждата повече материали да бъдат преведени на български език, така че да бъдат достъпни за всички.

Ако никога до този момент не сте попадали на сайта на Европейската агенция по безопасност и здраве при работа и не сте запознати с нейната дейност, веднага Ви препоръчвам да погледнете доклада на Европейския център за наблюдение на риска относно новите и възникващи рискове за безопасните и здравословни условия на труд в първият брой на Outlook – изданието на агенцията, което представя преглед на дейността на Европейския център за наблюдение на риска по отношение на новите и възникващите рискове на работното място и тяхната превенция.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.