Сподели инструкция – вземи безплатен достъп до ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА

Нашата инициатива е свързана със споделяне! Вие споделяте, ние също :)

Изпратете ни ваши инструкции за безопасна работа, които все още не са налични в нашата страница с инструкции за безопасна работа, а ние ще Ви се отблагодарим подобаващо.

Създадената с Ваши инструкции страницата е напълно достъпна и безплатна за всеки!

За всяка изпратена от вас инструкция, която публикуваме тук в Otgovori.Info, ще получите по ден безплатен достъп до нашата информационна система по безопасност и здраве при работа ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА.

 

Правила на споделянето

 • Нямаме право да публикуваме инструкции, които са част от официални сборници на други издателства и са в продажба, тъй като са със запазени авторски права. Моля да не изпращате такива.
 • Споделяйте инструкции, които все още не са налични в нашата библиотека.
 • Препоръчително е инструкциите да не са такива, че ако сменим наименованието на машината, да продължат да важат, т.е. да не са инструкции само с общи правила, приложими за всяко оборудване.
 • Не изпращайте инструкции, в които са цитирани отменени нормативни актове – или актуализирайте нормативния акт, или отстранете съответното изречение.
 • Изпращайте инструкциите във формат, в който можем да копираме текста, за да го поставим в публикация, която да бъде достъпна безплатно за всеки (doc, docx, rtf)
 • Инструкциите ще публикуваме текстово във вида, в който сме ги получили – без поправки или изменения.
 • МОЛЯ, ПИШЕТЕ ДАЛИ ЖЕЛАЕТЕ ВАШЕТО ИМЕ ДА БЪДЕ ПУБЛИКУВАНО КАТО ПРЕДОСТАВИЛ ИНСТРУКЦИЯТА! Ако не изразите желание за изписване на името Ви, то няма да бъде публикувано!

Как ще става споделянето

 1. Вие ни изпращате вашите инструкции на имейл d.ilieva@otgovori.info. Моля, посочвайте във Вашия имейл дали желаете да изпишем Вашето име (и/или фирма) като източник на споделената инструкция.
 2. Ние ще преглеждаме изпратените ни инструкции и ако вече няма публикувана такава инструкция и отговаря на посочените по-горе изисквания, ще ги публикуваме за безплатно ползване от всички колеги в тази страница.
 3. За да ви благодарим за споделянето, вие ще получите ваше потребителско име и парола за безплатен достъп до ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА в съответствие с броя на публикуваните ваши инструкции: за всяка публикувана инструкция за безопасна работа – един ден безплатен достъп.
 4. Ако вече имате платен абонамент за системата, ще получите допълнителни безплатни дни към него.

Бъдете част от общността – да си помогнем взаимно и да създадем нещо заедно. Очакваме вашите имейли на d.ilieva@otgovori.info