Честита Новата…НКПД 2011

Въпреки че заглавието на първата статия в Otgovori.Info за 2011 година не е оптимистично, аз смятам да я започна с поздравления за започналата нова година.

Всяка Нова година носи Нови надежди. Поставяме си нови цели, пожелаваме си хубави неща и искаме да променим живота си към нещо по-добро. Такива са и моите пожелания към всички вас – чувствайте се удовлетворени от работата си и от живота си, поставете си изпълними цели и ги следвайте стъпка по стъпка. Малките стъпки ще ви доведат до по-големите цели.

Така започнах и аз преди две години Otgovori.Info – една от моите стъпки към повече личен професионализъм и, защо пък не, начин да дадеш нещо на другите.

Няма да пиша много за новата Национална класификация на професиите и длъжностите 2011. Даже хич. Напомням само, че в срок до 30 юни тази година прилагащите организации следва да направят необходимите промени в документацията си съобразно изискванията на Национална класификация на професиите и длъжностите 2011 г. Оставям това на специалистите по човешки ресурси.

Аз пък, Деяна Илиева, смятам да продължа да ви занимавам и да помагам със задачките по прилагане на законодателството по здравословни и безопасни условия на труд, защото това е моята професия, моето образование и това го мога :)

Започнах с „Честита новата НКПД“, завършвам с:

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

2 мнения за “Честита Новата…НКПД 2011”

  1. Да ти се връща, Павеле, аз пък ти връщам поздрава и пожелавам здрава година със здрави доходи – на теб и всички други професионалисти от счетоводния сектор :)

    Отговор

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.