Обучения по ЗБУТ от Otgovori.Info през април. Местата са ограничени!

Обучения по ЗБУТ

През месец април предвиждаме три обучения, две от които в Пловдив (безплатно и средно ниво) и една допълнителна дата в София за напреднали.

Програмите на обученията за Пловдив са актуализирани, така че дори да сте били на безплатното ни обучение през 2017-а година отново има какво да научите, а за средното ниво сме подготвили интересни теми, които трудно ще срещнете в друго обучение.

Изберете вашето обучение:

Безплатно обучение в Пловдив на 19 април

Обучение по ЗБУТ средно ниво в Пловдив – 20 април

Обучение по ЗБУТ за напреднали в София – 24-25 април

Обучение по здравословни и безопасни условия на труд за напреднали – 29-30 март 2018

След като местата за обучението през февруари бяха запълнени, тази година отново по традиция в края на месец март правим второто ни обучение по безопасност и здраве при работа за напреднали, което протича в два дни с много дискусии, информация и добро настроение.

Заповядайте заедно да разнищим интересни теми и казуси за инструктажи и оценката на риска, да чуете какво ще сподели д-р Евстатиева за своя опит в разследване на професионални заболявания и да научите повече за съвсем актуалния очакван през март нов международен стандарт за системи за управление на здраве и безопасност при работа.

Обучение по ЗБУТ за напреднали

На снимката: Миналогодишните участници в мартенското ни обучение по ЗБУТ имаха сили и настроение за усмивки в края на обучението.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО

Презентации от обучение по ЗБУТ – средно ниво на 31.01.2018

На 30 и 31 януари проведохме две обучения по ЗБУТ – безплатно и за средно ниво. Презентациите със записки от безплатното обучение вече са на разположение на абонатите на безплатния … Чети нататък

Tрудовите злополуки и смъртните случаи се увеличиха през 2017-а година

Сухопътен транспорт с най-много злополуки през 2017 г.

Статистиката, публикувана от Националния осигурителен институт показва увеличение на трудовите злополуки и смъртните случаи през предходната година. През 2017-а година са регистрирани общо 2911 трудови злополуки, от които 2318 са станали … Чети нататък

Да направим най-голямата безплатна библиотека с инструкции за безопасна работа и така да си помогнем взаимно

Създаваме заедно

Изпратете ни ваши инструкции за безопасна работа, които все още не са налични в нашата библиотека, а ние ще Ви се отблагодарим подобаващо.

За всяка изпратена от вас инструкция, която публикуваме тук в Otgovori.Info, ще получите по ден безплатен достъп до нашата информационна система по безопасност и здраве при работа ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА.

Сподели инструкция – вземи безплатен достъп до ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА