Безплатно обучение по ЗБУТ в Бургас

На 11 септември 2017 година в град Бургас ще се проведе четвъртото за годината безплатно обучение по безопасност и здраве при работа. Обучението е с продължителност 6 учебни часа – от 10.00 до 15.30 ч.

Приятели, колеги, ще си позволя тук малко лирично отклонение.

Това е четвъртото безплатно обучение за 2017-а година и шестото от началото, когато започнахме през 2016-а.

До момента цялостната организация и финансиране на безплатните обучения на Otgovori.Info се извършва от нас, екипа на сайта, а юридическото лице, което сме ние, е „ДОЦЕО“ ЕООД.

Избрахме името на фирмата да е „Доцео“, защото „доцео“ на латински означава „уча, обучавам, информирам, показвам, демонстрирам“ (всъщност се произнася „докео“, но ще ни простите тази малка грешка :)

Затова и постоянно се усъвършенстваме, за да обучаваме по-добре,

затова и се опитваме да демонстрираме чрез безплатните обучения какво означава наистина да искаш да информираш тези, които искат да знаят.

За да покажем, че вярваме в необходимостта от грижа за безопасността и здравето на всеки един човек.

Вкъщи.

На улицата.

В работата.

А ако някой иска да помогне в това наше начинание, с организация или финансово, то е добре дошъл. И ние с гордост ще показваме и информираме, кои са тези хора и тези фирми, които като нас вярват, че грижата за човека си струва. До момента само МУ – Варна ни подаде ръка, като предостави зала.

Стана малко дълго, но това сме ние… Искрено ваши,

Деяна Илиева
Управител на „Доцео“ ЕООД и основател на Otgovori.Info

д-р София Евстатиева, съосновател на Otgovori.Info

Изтегли покана за обучението

Изтегли подробна програма на обучението

Лектори:

д-р инж. Деяна ИлиеваПрофил в LinkedIn
д-р София Евстатиева, дмПрофил в LinkedIn

То ще протече по  програма със следните теми:

1. Нормативна база – общ преглед.

2. Права и задължения – работодател, орган по безопасност и здраве при работа, служба по трудова медицина, работещи.

3. Учредяване и работа на Комитет/ Група по условия на труд.

4. Инструктажи и обучения във фирмата.

5. Изисквания за оценка на риска, измервания на фактори на работната среда и програма от мерки.

6. Основна документация по ЗБУТ във фирмата.

Място на провеждане на обучението: гр. Бургас, Бизнес инкубатор Бургас, ул. „Княз Ал. Батенберг“ № 28

Други подобни статии

  • Честит празник, дами!С букет от "лечебни цветя" пожелаваме на всички дами крепко здраве и нестихващ устрем във всяко едно начинание!С невена, слънчевото цвете, можем да украсим не само всеки букет, но и домашната аптечка.Това уникално цвете лекува много кожни проблеми и наранявания, а включено в […]
  • Обучение за длъжностни лица по ЗБУТ във Варна – ниво „напреднали“През лятото отиваме в морската ни столица за да дискутираме безопасност и здраве при работа :)На 27 и 28 юли 2017 година ще се проведе лятното ни обучение за напреднали, на което задълбаваме в нормативните изисквания и добри практики, за да обменим опит как се справяме в заплетени за […]
  • Какво казва докладът на Сметната палата за ефективността на контрола върху ЗБУТ 2017На 8 юни 2017 година бе публикуван доклада* на Сметната палата за резултатите от одита на изпълнението „Контрол върху осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд за работещите“ за периода от 01.01.2013 г. до 31.12.2015 г.В тази статия правим преглед на изводите и […]

Вашият коментар