Комплексни решения за товароразтоварителните дейности от УЕЙВ СИСТЕМС ЕООД

Ако искате бързо и комплексно да решите вашите проблеми с изграждането и оборудването на товароразтоварителни пунктове и да разполагате с качествени вериги, въжета и сапани, то УЕЙВ СИСТЕМС ЕООД може да бъде ваш ценен помощник в изпълнението на тази цел.

Уейв Системс предлага само сертифицирани товарозахватни приспособления с гарантирано качество. За всеки от стоманените сапани, товарозакрепващите колани, веригите и захватните приспособления ще получите копие от тестовите сертификати на производителите и декларация за съответствие.

В началото започнах с това, че чрез УЕЙВ СИСТЕМС ЕООД вие можете да решите комплексно проблема си с изграждането на товароразтоварителни терминали. Това е така, защото фирмата се е доказала като коректен и качествен партньор в изпълнението на над 2000 инсталации. Използваните индустриални врати, изравнители за рампи, електрохидравлични повдигащи платформи, изолиращи клетки и ръкави са на утвърдени европейски производители.

Опитът на Уейв Системс в комплексно осигуряване на решения за товаро-разтоварните дейности е натрупан от работата в различни сектори. Експертите от фирмата ще ви помогнат, независимо дали става въпрос за хангар на самолет, търговски магазин или пък за вашия домашен гараж.

Уейв Системс са експерти в организацията на товаро-разтоварителните дейности в секторите:

  • „Транспорт и логистика“ – мултимодални складове, сортировъчно-разпределителни центрове, складове с контролиран  температурен режим и складове с общо предназначение.
  • „Магазини за търговия на дребно“ – минимаркети, супер и хипер маркети, автосалони/автосервизи.
  • „Производствени предприятия“- хранително-вкусова промишленост, автомобилна индустрия, тежка индустрия.
  • „Летища и корабостроителници“ – авиация и производство на самолети и корабостроене.

Комплексното решение не може да съществува, ако не разполагате с качествен сервиз. От 2008 г. в Уейв Системс е обособен сервизен отдел, който предлага  не само гаранционен и извънгаранционен сервиз, но и абонаментна поддръжка на съоръженията.

Чрез сключването на договор за абонаментна поддръжка вие си гарантиране извършването на периодични прегледи на всички доставени и монтирани от фирмата продукти, поддръжка на сервизните книжки, гарантирано време за реакция при извикване и отстъпки от ценовите листи на резервни части с гарантирано качество

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.