ISSA 8-ми Международен филмов и мултимедиен фестивал за безопасност и здраве при работа

ISSA филмов и мултимедиен фестивалНа 11-15 септември 2011 г. в Истанбул ще се проведе XIX Световен конгрес по безопасност и здраве при работа, в рамките на който ще протече и 8-мия международен филмов и мултимедиен фестивал. До участие на фестивала се допускат всички продукции на тема безопасни и здравословни условия на труд (включително филми, пиеси, новини, документални филми, анимационни филми, клипове, социални медии, мултимедия, уеб или компютърно обучение и приложения за виртуална реалност), произведени от януари 2007 г. Крайният срок за участие е 31 януари 2011 г.

Целта на филмовия и мултимедиен фестивал е да представи филмови и мултимедийни инструменти за обучение и публично представяне на проблемите и идеите на безопасността и здравето при работа. В предишния фестивал участваха 115 филма и 50 мултимедийни презентации.

The Nick of Time е клип на Institute of Occupational Safety and Health Council of Labor Affairs / Taiwan, China, който бе един от победителите на миналогодишния VII-ми мултимедиен и филмов фестивал в Сеул. Отделете няколко минути, за да го изгледате – може да научите повече за обезопасяването на машините, отколкото за часове обучение.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 мнения за “ISSA 8-ми Международен филмов и мултимедиен фестивал за безопасност и здраве при работа”

  1. За съжаление и аз късно стигнах до новината, поради което и тя късно стигна до читателите на Otgovori.Info, но пък конгресът ще се проведе съвсем близо, все още не е късно да се помисли за посещение на място от най-запалените БЗР специалисти. Дори и аз обмислям това – има време до края на април за заявки.

    Отговор
  2. Не случайно е твърдението, че телевизията е най силната медия по въздействие. Жалко е, че новината се пуска твърде късно за да може да се направи заявка за участие. Но пък има идея върху, която можем да мислим в перспектива. С радост мога да откликна на всички, които са заинтересовани за развитие в тази насока, още повече, че и аз се занимавам професионално като ОБЗР от началото на тази година. Сайтът който съм изписал е нещото, което ми е хоби и призвание. Използвам възможноста да поздравя екипа на сайта за перфектната информация, която предлага. Успех!

    Отговор