Здравни конспирации

Днес попаднах на интересен форум, в който се събират феновете на конспирации, уфология и мистика. Това, което ме накара да пиша за него тук е разделът му „Здравни конспирации“ и желанието ми да ви запозная с някои от темите, свързани с изкуствено създадени вируси, био-експерименти, СПИН, генно-модифицирани и вредни храни и съставки и всичко свързано с начините да бъдем поддържани болни – така авторите сами са описали този подфорум.

В една от обсъжданите теми се говори, че синтетичните витамини повишават, а не намаляват риска от смърт. В книгата „Световната конспирация“ авторът Никола Николов твърди, че фондацията „Рокфелеров институт за медицинско проучване“ „измисля витамините, употребявани за предпазване от всякакви заболявания, които много бързо се налагат на пазара, за производството на които Рокфелер инвестира колкосални суми.“ Други пък дават примери за „пристрастяване“ към витамини.

В друга тема пък има любопитен списък на опасни вещества, които е вероятно да се съдържат във всекидневно използвани продукти. Например:

  • Пакетчетата чай, които ползвате сутрин могат да съдържат олово, тежки метали, ДДТ и други токсични пестициди.
  • Шампоаните и сапуните могат да съдържат парабени, за които се предполага, че повлияват негативно ендокринната система.
  • Кожата на бебето е постоянно експонирана на вредното въздействие на бутилхидрокситолуен, който може да се съдържа в пелените.

От форума научих и за метода, прилаган при упорити гнойни рани, които не се могат да се лекуват с антибитици и има опасност да се превърнат в гангрена. Той е следния: стерилно се отглеждат ларви на муха Месарка, които се полагат чрез стерилизирани меки хартиени салфетки върху раната. Ларвите имат усета да използват за храна само гнойните тъкани, като оставят здравите тъкани и клетки и не се хранят с тях. Това се оказва единственият начин подобниа рани да спрат да се развиват до гангрена и съответно крайникът/тъканта и човекът да бъдат спасени без прилагането на химични препарати.

Поразрових се и намерих ето това видео за maggot терапията, както се нарича този метод:

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.