За нас

Ние сме инж. Деяна Илиева и д-р София Евстатиева и вярваме в смисъла на това хората да се прибират живи и здрави от работа при своите близки и приятели.

В Otgovori.Info споделяме опит, знания, новини и полезна информация за здравословни и безопасни условия на труд. Изградихме и още едно място – ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА, с което ви спестяваме време и осигуряваме спокойствие.

При нас ще намерите:

Над 20 години споделен опит

Актуална информация

Онлайн обучения по ЗБУТ

ЗА ЗБУТ НОРМИ и ПРАКТИКА 

В нашия дългогодишен опит много пъти сме се сблъсквали (и все още се случва) с липсата на систематизирана информация, ясни указания и помощ в работата ни в областта на здравословни и безопасни условия на труд.

Затова създадохме ZBUT.EU като място, в което всеки – начинаещ и професионалист, може да намери опора – систематизирана информация, образци на фирмени документи, ръководства, презентации, чек-листове…

И сме насреща – да ни попитате или просто да поговорите с нас, за да бъдете уверени в своите решения.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАС

д-р София Евстатиева

Д-р София Евстатиева, дм

Докторска степен по Хигиена на труда

Лекар със специалност „Трудова медицина“

Д-р Евстатиева работи в областта на здраве и безопасност вече над 20 години, като в някои от тях обучава бъдещи специалисти. През последните години проучва практики и научни данни за насърчаване на здравето, храненето, движението и съня.

Д-р инж. Деяна Илиева

Доктор по „Ергономия и промишлен дизайн“

Маг. инженер-химик „Безопасност на производствата“

Химията е слабост на инж. Илиева, но тя надгражда с докторска степен по ергономия, защото целта на ергономията е „здраве, безопасност и благосъстояние“ за всеки работещ. Споделя опит и от участието си в дю-дилиджънс и корпоративни одити.

Ако искате да ни попитате нещо, да заявите обучение или друга услуга, можете да се свържете с нас на имейл d.ilieva@otgovori.info или като използвате формата за контакт::

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Вашият телефон (задължително)

  Име на фирма

  Град/Село (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение