За нас

Ние сме инж. Деяна Илиева и д-р София Евстатиева и вярваме в смисъла на това хората да се прибират живи и здрави от работа при своите близки и приятели.

В нашия дългогодишен опит много пъти сме се сблъсквали (и все още се случва) с липсата на систематизирана информация, ясни указания и помощ в работата ни в областта на здравословни и безопасни условия на труд.

Затова създадохме ZBUT.EU като място, в което всеки – начинаещ и професионалист, може да намери опора,  отговори на възникналите въпроси и казуси,  полезна и навременна информация.

Нашата цел? Да дадем увереност,  спокойствие и мотивация да продължавате да се грижите за колегите си.

Ние искаме да има някой като вас, който да мисли за нашите близки, нашите деца и приятели на техните работни места. И когато помагаме на вас, помагаме и на нашите деца.

д-р София Евстатиева
Д-р София Евстатиева, дм
Докторска степен по хигиена на труда
Лекар със специалност по трудова медицина
Д-р Евстатиева работи в областта на здраве и безопасност вече над 20 години, като в някои от тях обучава бъдещи специалисти. През последните години проучва практики и научни данни за насърчаване на здравето, храненето, движението и съня.
Д-р инж. хим. Деяна Илиева
Доктор по „Ергономия и промишлен дизайн“
Маг. инженер-химик „Безопасност на производствата“
Химията е слабост на инж. Илиева, но тя надгражда с докторска степен по ергономия, защото целта на ергономията е „здраве, безопасност и благосъстояние“ за всеки работещ. Споделя опит и от участието си в дю-дилиджънс и корпоративни одити.

Какво можем да направим за вас: